Rate this post

در این مقاله قصد داریم شما را با هفت نکته مهم جهت نگهداری از گل شمعدانی آشنا کنیم. توجه به گل و گیاه طبیعی و استفاده از آن در دیزاین خانه باعث شور و نشاط و افزایش اعتماد به نفس و انگیزه می‌شود. بنابراین گل و گیاهان طبیعی را به هیچ عنوان فراموش نکنید و تا جای ممکن از آن ها برای دیزاین و چیدمان منازل خود استفاده کنید. یکی از زیباترین گل‌هایی که کاربرد بسیاری در چیدمان منازل دارد گیاه شمعدانی نام دارد. پرورش آسان و زیبایی خاص این گل از مهم‌ترین ویژگی‌های آن است که باعث کاربردی شدن آن در بین دیگر گل و گیاهان طبیعی شده است.

گیاه شمعدانی از جمله گیاهانی است که نیاز است در طول زمستان در داخل خانه نگهداری شود و در طول تابستان در بیرون از منزل قرار داشته باشد. استفاده از نور کافی برای گیاه شمعدانی در اولویت قرار دارد. بنابراین نیاز است در طول روز از نور آفتاب جهت تغذیه استفاده کند. اصالت ریشه گیاه شمعدانی به آفریقای جنوبی برمی‌گردد. جالب است بدانید که پرورش این گیاه در سراسر دنیا قابل انجام است و به دلیل شباهت با برخی از گل و گیاهان طبیعی با برخی از گیاهان اشتباه گرفته می‌شود‌.

دلیل نامگذاری شمعدانی

جالب است بدانید که گل شمعدانی در بیشتر نقاط کشور به عنوان گیاه زینتی شناخته شده است. این گل دارای واریته‌ها و رنگ‌های گوناگونی است. دلیل نامگذاری گل شمعدانی آن است که میوه این گیاه در داخل کاسبرگ ‌های پایا قرار گرفته است و به دلیل مرتفع بودن آن و انتهای دم گل که مشترک به شکل شمعدان چند شاخه قرار گرفته است، به این اسم نامگذاری شده است. در صورتی که قصد دارید بیشتر با انواع گل و تاج گل ترحیم آشنا شوید، به وب سایت تاج گل آنلاین مراجعه کنید تا از طریق کارشناسان حاذق این مجموعه اطلاعات مفیدتر و کاربردی‌تری را کسب کنید.

انواع گل شمعدانی

نگهداری از گل شمعدانی

اصول نگهداری از گل شمعدانی

گلدان شمعدانی ها باید چگونه باشند؟

گلدان‌های گیاه شمعدانی باید از جنس سفال و دارای سوراخ‌هایی با زهکشی مناسب باشند. قرار گرفتن گل شمعدانی در این نوع گلدان‌ها در هیچ زمان پوسیدگی ریشه را تجربه نخواهند کرد. برای تعویض گلدان‌های آنها نیاز است که ریشه‌ها به بدنه گلدان رسیده باشند. برای آنکه بتوانید اندازه مناسب گلدان برای گل شمعدانی انتخاب کنید باید به واریته شمعدانی دقت کنید. با توجه به نوع گل شمعدانی باید گلدان‌های آن انتخاب شود. به عنوان مثال برخی از شمعدانی‌ها در گلدان بزرگ و برخی در گلدان‌های کوچک و حتی برخی دیگر در گلدان‌های خیاری با قطر ۱۷ سانتی‌متر رشد بهتری تجربه می‌کنند.

آفات و بیماری گل شمعدانی

زرد شدن برگ‌های گل شمعدانی از مشکلات شایع گل‌های شمعدانی است، که معمولاً به دلیل کمبود آب و یا تغذیه بیش از حد آب و یا کمبود نور رخ می‌دهد. معمولاً مشکلات گل شمعدانی به دلیل عدم آبدهی مناسب رخ می‌دهد. پیشنهاد می‌شود در رابطه با آبیاری گل شمعدانی حتماً اطلاعات دقیقی به دست آورید. در این رابطه اگر قصد دارید با مطالبی کاربردی روبرو شوید پیشنهاد می‌کنیم به وب سایت تاج گل آنلاین مراجعه کنید، تا علاوه بر این موضوع خرید تاج گل تبریک و خرید تاج گل نمایشگاهی و انواع تاج گل ترحیم را با بهترین کیفیت و قیمت مناسب انجام دهید.

نحوه‌ استاندارد هرس گل شمعدانی

معمولأ گل‌های شمعدانی از قسمت بریده شده ساقه قرار گرفته در خاک شروع به ریشه زدن می‌کنند. در صورتی که خاک و آب به حد مناسب به تغذیه گل شمعدانی رسیده باشند، باغبان باید با استفاده از چاقویی مخصوص چند سانت از انتهای نوک ساقه را برش بزند. ساقه برش داده شده را جدا کرده و آن را در معرض نور جانبی به مدت ۲۴ ساعت قرار داده و یا در داخل یک روزنامه‌ پیچیده، به این روش هرس گل شمعدانی زده شده و می‌توان با کاشت آن از گل شمعدانی ‌های زیبا بهره‌مند شد.

جمع بندی

وب سایت معتبر تاج گل آنلاین ارائه دهنده انواع تاج گل ‌های متنوع و با کیفیت مناسب برای مراسم‌ های مختلف است. در صورتی که قصد دارید به صورت آنلاین و در مدت زمان کوتاهی تاج گل زیبا و با کیفیت را خریداری کنید پیشنهاد می‌کنیم که بر روی لینک وب سایت تاج گل آنلاین کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *